Sveriges största gravskötselföretag!
Med över 100 000 nöjda kunder!

Betyg:

Läs mer om Västberga begravningsplats samt beställ våra gravskötseltjänster

Västberga kyrkogårdsväg
126 39 Hägersten

Historik

I slutet av 1800-talet utökades Brännkyrka sockens gravmark välbehövligt med Västberga begravningsplats, som då låg vid stora landsvägen. Ett kapell uppfördes och senare även en klockstapel. Begravningsplatsens något långsträckta form och många björkar gör den till ett tilltalande blickfång.

Vart ligger Västberga begravningsplats?

Västberga begravningsplats är belägen i Västberga, Stockholm. Västberga begravningsplats har cirka 5000 gravplatser och en yta på 4,5 hektar.

Populära tjänster

Här nedan presenterar vi en del av de populära tjänster som vi erbjuder på Västberga begravningsplats. Sådana tjänster är bl.a gravskötsel, tvätt av gravsten samt rättning av gravsten. Vi har givetvis flera tjänster vi erbjuder och då kan du klicka dig vidare längst ned på denna sida till alla våra tjänster för att se hela vårt utbud för dig som vill beställa olika typer av gravskötsel tjänster i Västberga begravningsplats. Välkommen med din beställning.

Beställ gravskötsel

Vill du beställa gravskötsel för Västberga begravningsplats så gör du det genom att klicka dig vidare i beställningsknappen här nedan. Du har möjlighet att beställa gravskötsel för en säsong eller fem säsonger. Väljer du att beställa gravskötsel för fem säsonger så erhåller du 10% rabatt för detta. Beställ gravskötsel redan idag. 

Beställ tvätt av gravsten

Vill du beställa tvätt av gravsten för Västberga begravningsplats så gör du det genom att klicka dig vidare i beställningsknappen här nedan. Du har möjlighet att beställa tvätt av gravsten direkt där vi sedan utför tjänsten under säsongsmånaderna. Tvätt av gravsten är en oerhört populär tjänst på Västberga begravningsplats.

Plantering och utsmyckning

Vill du beställa plantering och utsmyckning för gravstenen som finns på Västberga begravningsplats så gör du det genom att klicka dig vidare i beställningsknappen här nedan. Du har möjlighet att beställa detta hos oss och då utföra vi detta enligt överenskommelse. Beställ plantering och utsmyckning för gravstenen som är belägen i Västberga begravningsplats redan idag. 

Rättning av gravsten

Vill du beställa rättning av gravsten för din gravsten som finns på Västberga begravningsplats så gör du det genom att klicka dig vidare i beställningsknappen här nedan. Vi rättar gravstenar på Västberga begravningsplats och ser till så att stenen får sin ursprungliga plats. 

Våra tjänster

Vi utför flera olika tjänster på Västberga begravningsplats så som gravskötsel, tvätt av gravsten, inskription/förgyllning, rättning av gravsten, plantering/utsmyckning, bokning av andlig ledare, bouppteckning samt försäljning av gravstenar.