Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB

Läs om Gravskötsel & omvårdnad

Här kan du läsa mer om vilka vi är, vad vi gör och vad våra anställda tycker om vår unika arbetsplats!

 

Hem 〉 Vilka är vi på Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB

Starten och lättillgängliga begravningstjänster

Verksamheten startades år 2019 och sedan dess har vi i snabb takt utvecklats från att vara verksamma i Stockholm till som idag hela Sverige. Så fort vi lanserade våra tjänster hörde många kunder av sig till oss.

Vi ville samla alla tjänster och produkter som relaterar till begravningsplatser på en och samma plats. Allt för att underlätta för människor som behöver en enklare åtkomst till begravningstjänster.

Förutom att leverera tjänster och produkter till anhöriga så vet vi att för många människor är sorgeprocessen efter en bortgången anhörig väldigt känslomässig. För oss är det därför väldigt viktigt att vi behandlar alla kunder med stor omsorg och respekt.

Våra nöjda kunder

Efter att ha hjälpt över 30 000 kunder på tre säsonger har Gravskötsel & omvårdnad fått kvittens på att vi gör något bra och som uppskattas. Det är något vi är oerhört stolta över. Kunder efter kunder tackar oss för de tjänster vi utför.

Många sms:ar, ringer och mejlar oss och berättar hur tacksamma de är över vårt arbete. Det värmer väldigt mycket när vi får läsa sådana meddelanden.

– Vi tackar för förtroendet våra kunder har för oss!

Hur är det då att jobba hos oss och vilka arbetar för oss

De som arbetar hos oss har olika bakgrunder och religionstillhörigheter. Det är vår grund för att vi ska kunna leverera produkter och tjänster till begravningsplatser som många gånger relaterar till vilken religionstillhörighet man har.

Vi är verksamma i en bransch som ställer krav, noggrannhet samt förståelse för att anhöriga vill hantera sorg, ritualer mm. enligt religionstillhörighet. Detta enligt beskrivningar som ges till oss.

Anställda hos oss är själva gravrättsinnehavare och på så sätt förstår vi våra kunder på ett sätt som inger förtroende och respekt. Vi hjälper alltid våra kunder på bästa möjliga sätt.

Dragan, Samir & Johan och många fler – gravskötsel mm.

Dragan börjar med att han tycker att det är så fridfullt att befinna sig på begravningsplatserna i Stockholm speciellt på sommaren då det är soligt och grönt och uppskattar att ha ett arbeta att gå till som tillåter honom att befinna sig utomhus istället för ett tråkigt kontor som han uttrycker det. Samir som tvättar gravstenar i Stockholm tycker att detta är något han vill syssla med under lång tid framöver. Johan tillägger att Samir ibland kan ta flera timmar på sig att tvätta en gravsten då han är den mest pedantiska människa han har träffat. 

Alla tre verkar trivas väldigt mycket på sin arbetsplats och ser fram emot att får tvätta gravstenar i Stockholm

Adam – kundtjänst

Det har ringt tusentals människor till oss på Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB och jag tycker att det är lika kul varje gång att få prata med människor. Jag är väldigt social och att få prata med människor där jag hjälper de på olika sätt är något jag uppskattar att ha som ett yrke.

Sven – projektledare

Jag är rätt ny hos Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB men kan redan nu ge min bedömning om hur det är att komma till denna intressanta arbetsplats: Jag älskar det, älskar mina kollegor, älskar att få träffa människor från olika delar av Stockholm och samtidigt ta del av deras historier och vara till hands på bästa möjliga sätt.

 

Aleksandar Milacic – Affärschef

Aleksandar utför både praktiska uppgifter och långsiktiga planeringar för bolaget.

Han ansvarar bland annat för att skapa affärer, bygga relationer och öka marknadsaktiviteterna. Genom arbetet utvecklas produktutbudet och nya projekt tillsätts på begravningsplatser runt om i Sverige.

Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB söker personal

Gravskötsel och omvårdnad i Sverige AB söker personal. Läs mer om tjänsterna genom att klicka på knappen här nedan. ”Jobba hos oss” 

– Vi ser fram emot din ansökan så tveka inte ansök om de lediga tjänsterna redan idag