Sveriges största gravskötselföretag!
Med över 100 000 nöjda kunder!

Betyg:

Läs om Gravskötsel & omvårdnad

Här kan du läsa mer om vilka vi är, vad vi gör och vad våra anställda tycker om vår unika arbetsplats!

 

Starten och lättillgängliga begravningstjänster

Verksamheten startades år 2019 och sedan dess har vi i snabb takt utvecklats från att vara verksamma i Stockholm till som idag hela Sverige. Så fort vi lanserade våra tjänster hörde många kunder av sig till oss.

Vi ville samla alla tjänster och produkter som relaterar till begravningsplatser på en och samma plats. Allt för att underlätta för människor som behöver en enklare åtkomst till begravningstjänster.

Förutom att leverera tjänster och produkter till anhöriga så vet vi att för många människor är sorgeprocessen efter en bortgången anhörig väldigt känslomässig. För oss är det därför väldigt viktigt att vi behandlar alla kunder med stor omsorg och respekt.

Hur är det då att jobba hos oss och vilka arbetar för oss

De som arbetar hos oss har olika bakgrunder och religionstillhörigheter. Det är vår grund för att vi ska kunna leverera produkter och tjänster till begravningsplatser som många gånger relaterar till vilken religionstillhörighet man har.

Vi är verksamma i en bransch som ställer krav, noggrannhet samt förståelse för att anhöriga vill hantera sorg, ritualer mm. enligt religionstillhörighet. Detta enligt beskrivningar som ges till oss.

Anställda hos oss är själva gravrättsinnehavare och på så sätt förstår vi våra kunder på ett sätt som inger förtroende och respekt. Vi hjälper alltid våra kunder på bästa möjliga sätt.

Våra nöjda kunder

Efter att ha hjälpt över 30 000 kunder på tre säsonger har Gravskötsel & omvårdnad fått kvittens på att vi gör något bra och som uppskattas. Det är något vi är oerhört stolta över. Kunder efter kunder tackar oss för de tjänster vi utför.

Många sms:ar, ringer och mejlar oss och berättar hur tacksamma de är över vårt arbete. Det värmer väldigt mycket när vi får läsa sådana meddelanden.

– Vi tackar för förtroendet våra kunder har för oss!