Gravskötsel och omvårdnad i Sverige AB

En del av Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB

Gravskötsel.net

Om Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB

Gravskötsel & omvårdnad erbjuder dig som anhörig flera olika gravtjänster

Hem 〉 Om Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB

Vilka är vi?

Vilka är vi på Gravskötsel och omvårdnad i Sverige AB? Vi har hållit till på begravningsplatserna i många år och hjälpt anhöriga på många olika sätt. Det började med att vi tvättade gravstenar på begravningsplatser och idag erbjuder vi ett flera olika gravtjänster. Vi expanderar hela tiden och utökar vår verksamhet eftersom att vi älskar det vi gör.

Hur marknadsför vi oss?

Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB marknadsför sina gravskötsel tjänster på denna sajt men vi marknadsför oss även på andra sajter.

Vilka är vi som arbetar för Gravskötsel och omvårdnad i Sverige AB 

Vi har alla hållit till på begravningsplatserna i många år och hjälpt anhöriga på olika sätt. Varje situation är unik och vi vet hur man hanterar sörjande anhöriga eftersom att vi själva en gång i tiden varit i samma situation. Vi har genom åren skapat oss ett bra kontaktnät i gravbranschen.

Anställda med olika religiösa tillhörigheter

Vi på Gravskötsel och omvårdnad i Sverige AB har alla olika religiösa tillhörigheter och detta kan vi utnyttja på bästa sätt i vår kontakt med våra kunder då vi vet hur människor från olika kulturer och religiösa tillhörigheter önskar att viss typ av tjänster utförs.