Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB

Vilka är vi på Gravskötsel och omvårdnad?

Här kan du läsa mer om vilka vi är, vad vi gör och vad våra anställda tycker om vår unika arbetsplats!

Gravskötsel & omvårdnad i Sverige har gjort över 25 000 kunder nöjda.

Hem 〉 Vilka är vi på Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB

Starten banbrytande gravskötseltjänster

Bolaget startades i samband med att man såg en stor efterfrågan hos gravrättsinnehavare i Sverige som efterfrågade ett privat alternativ till gravskötseltjänster samlade på en och samma plats, tidigare har det enbart funnits alternativ i Svenska Kyrkan och Kyrkogårdsförvaltningen. 

I samband med lansering av Gravskötsel & omvårdnads tjänster såg man omedelbart en stor förfrågan och bekräftelsen på att Gravskötsel & omvårdnad i Sverige ABs nytänkande fick gehör. Personerna bakom Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB är själva gravrättsinnehavare och har i många år tyckt att det fattas något i gravskötsel branschen och tog därför saken i egna händer.

– Gravrättsinnehavarna hörde av sig omgående till Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB

11 000 nöjda kunder på bara 2 säsonger

På bara 2 säsonger har Gravskötsel & omvårdnad i Sverige fått över 11 000 nöjda kunder och det är något vi är oerhört stolta över. Kunder efter kunder tackar oss för de tjänster vi utför.

– Det är vi väldigt stolta över och vi tackar alltid för förtroendet våra kunder har för oss.

Många av våra kunder sms:ar oss samt mejlar oss och berättar hur tacksamma de är och det värmer i hjärtat när vi får sådana meddelanden från våra kunder. Vi vill samtidigt också bli bättre och tar givetvis till oss den kritik som lämnas om oss. Ibland är den dock obefogad och riktas mot oss från våra konkurrenter, det är inte acceptabelt men vi kan förstå varför falsk kritik lämnas om oss från våra konkurrenter då vi erbjuder ett bättre alternativ vilket får konkurrenterna att släpa efter och tappa kunder som övergår till oss. 

– Då vi själva tycker att vi är Sveriges bästa alternativ till gravskötseltjänster så är det värt att prova oss. Du kommer inte att bli missnöjd

Hur är det då att jobba hos oss och vilka arbetar för oss

Vi har personer som arbetar för oss med olika bakgrunder och religionstillhörigheter. Det är vår grund för att vi ska kunna leverera det vi tycker är Sveriges bästa tjänst. Utan våra anställda hade vi inte varit där vi är idag.

Våra kunder är av olika bakgrunder samt har olika religionstillhörigheter och då ser vi det som en självklarhet att även vi speglar våra kunder eftersom att vi är verksamma i en bransch som faktiskt kräver noggrannhet samt förståelse för att anhöriga vill utföra vissa ritualer enligt de beskrivningar som ges till oss.

Anställda hos oss är själva gravrättsinnehavare och på så sätt förstår vi våra kunder på ett sätt som inger förtroende och respekt. Vi hjälper alltid våra kunder på bästa möjliga sätt och efter önskemål så har vi rätt person hos oss för rätt familj.

Adam – kundtjänst

Det har ringt tusentals människor till oss på Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB och jag tycker att det är lika kul varje gång att få prata med människor. Jag är väldigt social och att få prata med människor där jag hjälper de på olika sätt är något jag uppskattar att ha som ett yrke.

Sven – projektledare

Jag är rätt ny hos Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB men kan redan nu ge min bedömning om hur det är att komma till denna intressanta arbetsplats: Jag älskar det, älskar mina kollegor, älskar att få träffa människor från olika delar av Stockholm och samtidigt ta del av deras historier och vara till hands på bästa möjliga sätt.

 

Dragan, Samir & Johan – gravstenstvättarna

Dragan börjar med att han tycker att det är så fridfullt att befinna sig på begravningsplatserna i Stockholm speciellt på sommaren då det är soligt och grönt och uppskattar att ha ett arbeta att gå till som tillåter honom att befinna sig utomhus istället för ett tråkigt kontor som han uttrycker det. Samir som tvättar gravstenar i Stockholm tycker att detta är något han vill syssla med i hela sitt liv. Johan tillägger att Samir ibland kan ta flera timmar på sig att tvätta en gravsten då han är den mest pedantiska människa han har träffat. 

Alla tre verkar trivas väldigt mycket på sin arbetsplats och ser fram emot att får tvätta gravstenar i Stockholm

 

Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB söker personal

Gravskötsel och omvårdnad i Sverige AB söker personal. Läs mer om tjänsterna genom att klicka på knappen här nedan. ”Jobba hos oss” 

– Vi ser fram emot din ansökan så tveka inte ansök om de lediga tjänsterna redan idag