Sveriges största gravskötselföretag!
Med över 100 000 nöjda kunder!

Betyg:

Planteringspaket (plantering hela säsongen) samt utsmyckning av gravstenar

Här kan du beställa planteringspaket och/eller utsmyckning av gravstenar . 

Planteringspaketet och utsmyckning kan när helst beställas dock utförs plantering under sommarmånaderna och dekorationen utförs året runt.

Planteringspaket och utsmyckning går att beställa här

Kika igenom vår utbud i våra planteringspaket och utsmyckningspaket för dig som vill att vi tar hand om dekorationen. Beställ tjänster från oss och sedan planterar vi de växter du beställer och/eller den dekoration du har valt. 

Gäller för ett år 

Det planteringspaket och/eller utsmyckning du beställer gäller för 1 år då vårt utbud kan komma att ändras. Vi försöker alltid att rotera i vårt utbud och erbjuda nya växter och utsmyckningar varje år och detta efter önskemål av våra kunder som önskar variation. Vi tycker också att det är kul att kunna erbjuda nya växter och dekorationer till våra kunder.

Du beställer! Vi planterar!

Vi på Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB hjälper till med plantering av växter samt utsmyckning av gravstenar för gravrättsinnehavare. Kontakta oss så berättar vi gärna mer eller beställ tjänsterna direkt här på webben. Kostnad och priser för planteringsavtal och utsmyckning hittar genom att trycka beställ planteringspaket/utsmyckning.

Vill du att vi utför något speciellt eller har du specifika önskemål?

Kontakta oss och berätta vad du vill ha hjälp med så ser vi till att dina önskemål tillgodoses. Du mejlar oss då på kontakt@gravskotsel.net