Sveriges största gravskötselföretag!
Med över 100 000 nöjda kunder!

Betyg:

Gravskötsel – här beställer du gravskötsel. Välj mellan olika gravskötselpaket.

Läs mer om hur det går till när vi utför gravskötsel samt ordna ett gravskötselavtal här. Oerhört populär tjänst.

Beställ gravskötsel idag. Du kan också i samma formulär beställa planteringspaket och utsmyckningspaket.

Gravskötsel – gör det extra fint för den bortgångnes viloplats

Gravskötsel innebär att vi gör det fint i och runt omkring viloplatsen och håller jorden och gräsmatten fin i och runt omkring viloplatsen för den avlidne. Vi vårdar viloplatsen väl och utför gravskötsel med omsorg. Gravskötsel kan beställas i olika kategorier och vi hjälper då till med det du valt att beställa. Vi erbjuder plantering av växter, jordning, gräsklippning samt rengöring i och omkring graven.

Gravskötsel går givetvis att ordna på egen hand 

Du kan givetvis ordna gravskötseln på egen hand och behöver således inte anlita någon alls för att gravskötsel ska bli ”giltig” så att säga. Men varför inte låta oss sköta gravskötsel åt då vi är ute på kyrkogårdarna hela somrarna och utför massvis med olika tjänster och hjälper dig mer än gärna med gravskötsel för din älskades viloplats.

Få hjälp med att sköta om graven. Ordna med ett gravskötselavtal

Vi på Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB hjälper till med gravskötsel för gravrättsinnehavare. Kontakta oss så berättar vi gärna mer eller beställ gravskötsel direkt här på webben. Kostnad och priser för gravskötsel hittar du längre ned på denna sida.

Ditt gravskötselavtal innebär följande;

Att köpa tjänsten gravskötsel från oss innebär att graven av oss kommer att hållas i ett vårdat och värdigt skick. Vi utför gravskötsel med omsorg.

Hur fungerar vår gravskötsel?

Här berätta vi stegvis hur vår gravskötsel kan gå till.

1. Vi börjar med att vårstäda runt gravplatsen.

2. Klipper gräset på graven.

3. Fyller på med ny jord på planteringsytan.

4. Rensar planteringsytor från ogräs

Dessa steg sker under en period på flera månader. Vi påbörjar alltså gravskötsel under våren och avslutar ungefär i september-oktober.

Gravskötsel priser , gravskötsel taxa, gravskötsel kostnad

Priser för vår gravskötsel hittar du här nedan.

Gravskötsel: 640 SEK

Plantering av växter: varierar

Klicka på beställ knappen för att se priser för olika växter som vi erbjuder.

Beställ gravskötsel här nedan

Här nedan kan du trycka på knappen för att beställa gravskötsel och du får då möjlighet att fylla i ett formulär och välja vilka tjänster du önskar beställa. Tjänsterna delas upp i olika gravskötsel kategorier. Tänk på att tjänster gäller får ett år och behöver betalas innan tjänster utför detta för att vi ska kunna planera in allt i vårt schema och utföra samtliga av de tjänster våra kunder beställer under sommarmånaderna.

Gravskötselavtal för alla Stockholmare

Vi hjälper till med att se till så att ni får ett gravskötselavtal med oss för att på så sätt överlåta ansvaret till oss. Vi utför gravskötsel för alla som tecknar ett gravskötselavtal med oss.