Gravskötsel och omvårdnad i Sverige AB

En del av Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB

Gravskötsel.net

Tvätt av gravsten

Läs mer om hur det går till när vi utför tvätt av gravsten samt beställ tjänsten här. Oerhört populär tjänst.

Våra tjänster 〉 Tvätt av gravsten

Tvätt av gravsten är bland vår populäraste tjänst

Tvätt av gravsten erbjuds till gravrättsinnehavare. Du kan även längre ned på denna sida beställa en tvätt av gravsten. Vi gör då rent gravstenen.

Tvätt av gravsten innebär att vi gör rent gravstenen från alger, mossa och annan smuts som tillkommit under åren. En gravsten håller sig oftast ren en hel säsong. Vi brukar skicka ut erbjudanden till samtliga gravrättsinnehavare i god tid innan sommaren sedan utför vi tvätt av gravsten hela sommaren tills att vi är klara.

Det går givetvis bra att beställa en tvätt av gravsten när som helst under året. Tänk dock på att vi utför tvätt av gravsten under sommarmånaderna.

Priser

Priser för en tvätt av gravsten varierar beroende på hur stor gravstenen är. Normalt storlek kostar ungefär 620 SEK och avgiften behöver betalas innan arbetet utförs då vi planerar in samtliga tvättar av gravstenar enligt ett schema för att allt ska bli klart så fort som möjligt under sommarmånaderna. Före och efterbilder Här nedan presenterar vi en del av våra före och efter bilder. (Klicka på bilderna för förstoring)

Video tvätt av gravsten

Ta del av vår videoinspelning nät vi utför en tvätt av gravsten. Inspelningen har vi publicerat på youtube. (Klicka på bilden nedan för att se hur det kan gå till vid en tvätt av gravsten)