Sveriges största gravskötselföretag!
Med över 100 000 nöjda kunder!

Betyg:

Läs mer om Strandkyrkogården samt beställ våra gravskötseltjänster

Skrubba allé 1
135 59 Tyresö

Historik

Strandkyrkogården invigdes 1996 av borgarrådet Bertil Karlberg. På Strandkyrkogården finns fortfarande plats för kistgravar, vilket annars är en bristvara på de flesta begravningsplatser.

Den södra delen är skogsklädd och planteringsytor ligger inbäddade i orörd skogsmark. Den norra delen har öppna gräsytor och traditionella gravplanteringar. Arkitekt Göran Bergquist har utformat begravningsplatsen och dess minneslund, i såväl detaljer som helhet.

Vart ligger Strandkyrkogården?

Strandkyrkogården är belägen i Tyresö, Stockholm. Strandkyrkogården har cirka 2000 gravplatser och en yta på 25 hektar.

Populära tjänster

Här nedan presenterar vi en del av de populära tjänster som vi erbjuder på Strandkyrkogården. Sådana tjänster är bl.a gravskötsel, tvätt av gravsten samt rättning av gravsten. Vi har givetvis flera tjänster vi erbjuder och då kan du klicka dig vidare längst ned på denna sida till alla våra tjänster för att se hela vårt utbud för dig som vill beställa olika typer av gravskötsel tjänster i Strandkyrkogården. Välkommen med din beställning.

Beställ gravskötsel

Vill du beställa gravskötsel för Strandkyrkogården så gör du det genom att klicka dig vidare i beställningsknappen här nedan. Du har möjlighet att beställa gravskötsel för en säsong eller fem säsonger. Väljer du att beställa gravskötsel för fem säsonger så erhåller du 10% rabatt för detta. Beställ gravskötsel redan idag. 

Beställ tvätt av gravsten

Vill du beställa tvätt av gravsten för Strandkyrkogården så gör du det genom att klicka dig vidare i beställningsknappen här nedan. Du har möjlighet att beställa tvätt av gravsten direkt där vi sedan utför tjänsten under säsongsmånaderna. Tvätt av gravsten är en oerhört populär tjänst på Strandkyrkogården.

Plantering och utsmyckning

Vill du beställa plantering och utsmyckning för gravstenen som finns på Strandkyrkogården så gör du det genom att klicka dig vidare i beställningsknappen här nedan. Du har möjlighet att beställa detta hos oss och då utföra vi detta enligt överenskommelse. Beställ plantering och utsmyckning för gravstenen som är belägen i Strandkyrkogården redan idag. 

Rättning av gravsten

Vill du beställa rättning av gravsten för din gravsten som finns på Strandkyrkogården så gör du det genom att klicka dig vidare i beställningsknappen här nedan. Vi rättar gravstenar på Strandkyrkogården och ser till så att stenen får sin ursprungliga plats. 

Våra tjänster

Vi utför flera olika tjänster på Strandkyrkogården så som gravskötsel, tvätt av gravsten, inskription/förgyllning, rättning av gravsten, plantering/utsmyckning, bokning av andlig ledare, bouppteckning samt försäljning av gravstenar.