Sveriges största gravskötselföretag!
Med över 100 000 nöjda kunder!

Betyg:

Läs mer om Spånga kyrkogård samt beställ våra gravskötseltjänster

Bussenhusvägen 9
163 62 Spånga

Historik

Både Spånga kyrkogård och Spånga kyrka är från slutet av 1100-talet. De ursprungliga delarna av nuvarande Spånga kyrka byggdes någon gång mellan 1175 och 1200. Kyrkan kom då att bestå av tre delar: kor, långhus och torn. Kyrkogård och kyrka har förändrats, utvidgats och anpassats vid ett flertal tillfällen under århundradena. I slutet av 1600-talet fick kyrkan en ny tillbyggnad, det Bondeska gravkoret, tillägnat riksskattmästaren Gustaf Bonde. 

Kyrkogårdens äldsta delar ligger söder och väster om kyrkan medan områdena åt norr och öster togs i bruk på 1920-talet efter arkitekt Knut Nordenskjölds plan. Längst österut ligger minneslunden, formgiven av arkitekt Uno Söderberg, med ett ekkors ritat av professor Erik Lundberg.

Vart ligger Spånga kyrkogård?

Spånga kyrkogård är belägen i Spånga, Stockholm. Spånga kyrkogård har cirka 4000 gravplatser och en yta på 4,5 hektar.

Populära tjänster

Här nedan presenterar vi en del av de populära tjänster som vi erbjuder på Spånga kyrkogård. Sådana tjänster är bl.a gravskötsel, tvätt av gravsten samt rättning av gravsten. Vi har givetvis flera tjänster vi erbjuder och då kan du klicka dig vidare längst ned på denna sida till alla våra tjänster för att se hela vårt utbud för dig som vill beställa olika typer av gravskötsel tjänster i Spånga kyrkogård. Välkommen med din beställning.

Beställ gravskötsel

Vill du beställa gravskötsel för Spånga kyrkogård så gör du det genom att klicka dig vidare i beställningsknappen här nedan. Du har möjlighet att beställa gravskötsel för en säsong eller fem säsonger. Väljer du att beställa gravskötsel för fem säsonger så erhåller du 10% rabatt för detta. Beställ gravskötsel redan idag. 

Beställ tvätt av gravsten

Vill du beställa tvätt av gravsten för Spånga kyrkogård så gör du det genom att klicka dig vidare i beställningsknappen här nedan. Du har möjlighet att beställa tvätt av gravsten direkt där vi sedan utför tjänsten under säsongsmånaderna. Tvätt av gravsten är en oerhört populär tjänst på Spånga kyrkogård.

Plantering och utsmyckning

Vill du beställa plantering och utsmyckning för gravstenen som finns på Spånga kyrkogård så gör du det genom att klicka dig vidare i beställningsknappen här nedan. Du har möjlighet att beställa detta hos oss och då utföra vi detta enligt överenskommelse. Beställ plantering och utsmyckning för gravstenen som är belägen i Spånga kyrkogård redan idag. 

Rättning av gravsten

Vill du beställa rättning av gravsten för din gravsten som finns på Spånga kyrkogård så gör du det genom att klicka dig vidare i beställningsknappen här nedan. Vi rättar gravstenar på Spånga kyrkogård och ser till så att stenen får sin ursprungliga plats. 

Våra tjänster

Vi utför flera olika tjänster på Spånga kyrkogård så som gravskötsel, tvätt av gravsten, inskription/förgyllning, rättning av gravsten, plantering/utsmyckning, bokning av andlig ledare, bouppteckning samt försäljning av gravstenar.