Sveriges största gravskötselföretag!
Med över 100 000 nöjda kunder!

Betyg:

Läs mer om Råcksta begravningsplats samt beställ våra gravskötseltjänster

Silversmedsgränd
162 56 Vällingby

Historik

Begravningsplatsen är ursprungligen endast avsedd för urngravar, totalt omkring 30 000. Sedan början av 1970-talet finns också en minneslund. År 2005 tillkom ett område för totalt cirka 700 kistgravar.

Vart ligger Råcksta begravningsplats?

Råcksta begravningsplats är belägen i Råcksta, Stockholm. Råcksta begravningsplats har cirka 3000 gravplatser och en yta på 17 hektar.

Populära tjänster

Här nedan presenterar vi en del av de populära tjänster som vi erbjuder på Råcksta begravningsplats. Sådana tjänster är bl.a gravskötsel, tvätt av gravsten samt rättning av gravsten. Vi har givetvis flera tjänster vi erbjuder och då kan du klicka dig vidare längst ned på denna sida till alla våra tjänster för att se hela vårt utbud för dig som vill beställa olika typer av gravskötsel tjänster i Råcksta begravningsplats. Välkommen med din beställning.

Beställ gravskötsel

Vill du beställa gravskötsel för Råcksta begravningsplats så gör du det genom att klicka dig vidare i beställningsknappen här nedan. Du har möjlighet att beställa gravskötsel för en säsong eller fem säsonger. Väljer du att beställa gravskötsel för fem säsonger så erhåller du 10% rabatt för detta. Beställ gravskötsel redan idag. 

Beställ tvätt av gravsten

Vill du beställa tvätt av gravsten för Råcksta begravningsplats så gör du det genom att klicka dig vidare i beställningsknappen här nedan. Du har möjlighet att beställa tvätt av gravsten direkt där vi sedan utför tjänsten under säsongsmånaderna. Tvätt av gravsten är en oerhört populär tjänst på Råcksta begravningsplats.

Plantering och utsmyckning

Vill du beställa plantering och utsmyckning för gravstenen som finns på Råcksta begravningsplats så gör du det genom att klicka dig vidare i beställningsknappen här nedan. Du har möjlighet att beställa detta hos oss och då utföra vi detta enligt överenskommelse. Beställ plantering och utsmyckning för gravstenen som är belägen i Råcksta begravningsplats redan idag. 

Rättning av gravsten

Vill du beställa rättning av gravsten för din gravsten som finns på Råcksta begravningsplats så gör du det genom att klicka dig vidare i beställningsknappen här nedan. Vi rättar gravstenar på Råcksta begravningsplats och ser till så att stenen får sin ursprungliga plats. 

Våra tjänster

Vi utför flera olika tjänster på Råcksta begravningsplats så som gravskötsel, tvätt av gravsten, inskription/förgyllning, rättning av gravsten, plantering/utsmyckning, bokning av andlig ledare, bouppteckning samt försäljning av gravstenar.