Sveriges största gravskötselföretag!
Med över 100 000 nöjda kunder!

Betyg:

Läs mer om Hässelby begravningsplats samt beställ våra gravskötseltjänster

Sandviksvägen 1
165 65 Hässelby

Historik

Hässelby begravningsplats med kapell formades av arkitekt Knut Nordenskjöld och invigdes 1928. Många av gravarna vittnar om Hässelbys betydelse inom svensk handelsträdgårdsnäring med sina minnesvårdar (gravstenar) över kända trädgårdsmästare från ”trädgårdsstaden”.

Vart ligger Hässelby begravningsplats?

Hässelby begravningsplats är belägen i Hässelby, Stockholm. Hässelby begravningsplats har cirka 1500 gravplatser och en yta på 1,5 hektar.

Populära tjänster

Här nedan presenterar vi en del av de populära tjänster som vi erbjuder på Hässelby begravningsplats. Sådana tjänster är bl.a gravskötsel, tvätt av gravsten samt rättning av gravsten. Vi har givetvis flera tjänster vi erbjuder och då kan du klicka dig vidare längst ned på denna sida till alla våra tjänster för att se hela vårt utbud för dig som vill beställa olika typer av gravskötsel tjänster i Hässelby begravningsplats. Välkommen med din beställning.

Beställ gravskötsel

Vill du beställa gravskötsel för Hässelby begravningsplats så gör du det genom att klicka dig vidare i beställningsknappen här nedan. Du har möjlighet att beställa gravskötsel för en säsong eller fem säsonger. Väljer du att beställa gravskötsel för fem säsonger så erhåller du 10% rabatt för detta. Beställ gravskötsel redan idag. 

Beställ tvätt av gravsten

Vill du beställa tvätt av gravsten för Hässelby begravningsplats så gör du det genom att klicka dig vidare i beställningsknappen här nedan. Du har möjlighet att beställa tvätt av gravsten direkt där vi sedan utför tjänsten under säsongsmånaderna. Tvätt av gravsten är en oerhört populär tjänst på Hässelby begravningsplats.

Plantering och utsmyckning

Vill du beställa plantering och utsmyckning för gravstenen som finns på Hässelby begravningsplats så gör du det genom att klicka dig vidare i beställningsknappen här nedan. Du har möjlighet att beställa detta hos oss och då utföra vi detta enligt överenskommelse. Beställ plantering och utsmyckning för gravstenen som är belägen i Hässelby begravningsplats redan idag. 

Rättning av gravsten

Vill du beställa rättning av gravsten för din gravsten som finns på Hässelby begravningsplats så gör du det genom att klicka dig vidare i beställningsknappen här nedan. Vi rättar gravstenar på Hässelby begravningsplats och ser till så att stenen får sin ursprungliga plats. 

Våra tjänster

Vi utför flera olika tjänster på Hässelby begravningsplats så som gravskötsel, tvätt av gravsten, inskription/förgyllning, rättning av gravsten, plantering/utsmyckning, bokning av andlig ledare, bouppteckning samt försäljning av gravstenar.