Sveriges största gravskötselföretag!
Med över 100 000 nöjda kunder!

Betyg:

Läs mer om Galärvarvskyrkogården samt beställ våra gravskötseltjänster

Djurgårdsvägen 28
115 21 Stockholm

Historik

Galärvarvskyrkogården på Djurgården är den sista i raden av begravningsplatser anlagda för örlogsflottans bruk. Kyrkogården anlades 1742. Det finns en omkringliggande mur och en minneslund.

Vart ligger Galärvarvskyrkogården? 

Galärvarvskyrkogården är belägen i Djurgården, Stockholm. Galärvarvskyrkogården har cirka 1300 gravplatser och en yta på 0,9 hektar.

Populära tjänster

Här nedan presenterar vi en del av de populära tjänster som vi erbjuder på Galärvarvskyrkogården. Sådana tjänster är bl.a gravskötsel, tvätt av gravsten samt rättning av gravsten. Vi har givetvis flera tjänster vi erbjuder och då kan du klicka dig vidare längst ned på denna sida till alla våra tjänster för att se hela vårt utbud för dig som vill beställa olika typer av gravskötsel tjänster i Galärvarvskyrkogården. Välkommen med din beställning.

Beställ gravskötsel

Vill du beställa gravskötsel för Galärvarvskyrkogården så gör du det genom att klicka dig vidare i beställningsknappen här nedan. Du har möjlighet att beställa gravskötsel för en säsong eller fem säsonger. Väljer du att beställa gravskötsel för fem säsonger så erhåller du 10% rabatt för detta. Beställ gravskötsel redan idag. 

Beställ tvätt av gravsten

Vill du beställa tvätt av gravsten för Galärvarvskyrkogården så gör du det genom att klicka dig vidare i beställningsknappen här nedan. Du har möjlighet att beställa tvätt av gravsten direkt där vi sedan utför tjänsten under säsongsmånaderna. Tvätt av gravsten är en oerhört populär tjänst på Galärvarvskyrkogården.

Plantering och utsmyckning

Vill du beställa plantering och utsmyckning för gravstenen som finns på Galärvarvskyrkogården så gör du det genom att klicka dig vidare i beställningsknappen här nedan. Du har möjlighet att beställa detta hos oss och då utföra vi detta enligt överenskommelse. Beställ plantering och utsmyckning för gravstenen som är belägen i Galärvarvskyrkogården redan idag. 

Rättning av gravsten

Vill du beställa rättning av gravsten för din gravsten som finns på Galärvarvskyrkogården så gör du det genom att klicka dig vidare i beställningsknappen här nedan. Vi rättar gravstenar på Galärvarvskyrkogården och ser till så att stenen får sin ursprungliga plats. 

Våra tjänster

Vi utför flera olika tjänster på Galärvarvskyrkogården så som gravskötsel, tvätt av gravsten, inskription/förgyllning, rättning av gravsten, plantering/utsmyckning, bokning av andlig ledare, bouppteckning samt försäljning av gravstenar.