Sveriges största gravskötselföretag!
Med över 100 000 nöjda kunder!

Betyg:

Nyhet: 2020-05-25

Tvätt av gravsten tvätt av gravsten beställ rengöring av gravsten

Tvätt av gravsten har blivit en oerhört populär tjänst som lanserades som första tjänst av Gravskötsel och omvårdnad i Sverige AB

Tvätt av gravsten innebär att vi på Gravskötsel och omvårdnad i Sverige AB tvättar rent gravstenen på den begravningsplats gravstenen är beläggen. Vi tar alltså inte med oss gravstenen, eller monterar ned den för att sedan rengöra gravstenen på annan plats. Det skulle vara ett alldeles för komplicerat ingrepp tillsammans med höga kostnader för dig som kund. Därför tvättar vi gravstenen på plats där vi rengör den fint från alger, mossa och annan smuts som kan ha tillkommit genom åren.

Vi använder oss av ett medel som håller gravstenen fin och samtidigt tar bort oönskad smuts därefter rengör vi stenen med vatten. 

Resultatet blir som en del av våra kunder uttrycker det: Stenen blev som ny!

En före och efter bild tillsammans med video på en gravsten som vi har tvättat

Här nedan bifogar vi före och efter bild på en gravsten som vi har tvättat tillsammans med en video på hur det kan gå till när vi rengör en gravsten. Videon är egentligen ännu längre men vi har valt att korta ner videon så att det inte blir alldeles för lång att titta. Kika gärna på bilderna och videon och vi hoppas att du gillar hur resultatet sedan blir när vi tvättar rent gravstenen.

tvätt av gravsten
Video tvätt av gravsten
01-1
Gravsten före tvätt bild från video
02
Gravsten efter tvätt bild från video

Vill du beställa en tvätt av gravsten från oss?

Vi på Gravskötsel och omvårdnad i Sverige AB har under flera år tvättat rent gravstenar i Stockholm.Besök vår del där vi tar emot beställningar för tvätt av gravsten. Tänk på att tvätt av gravsten är något vi utför under sommarmånaderna. Vi tar dock emot beställningar gällande tvätt av gravsten året runt och alla dagar i veckan.

Publicerat av: Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB