Sveriges största gravskötselföretag!
Med över 100 000 nöjda kunder!

Betyg:

Textkomplettering / inskription på gravsten

Genom åren blir texten på gravstenen sliten och försvinner. Vi hjälper till med förgyllning och ommålning av text på gravstenen. Förgyllning / ommålning då fyller vi i befintlig text med färg.

Textkomplettering eller inskription, två olika ord men samma tjänst

När du redan har en gravsten och vill komplettera eller lägga till ny text. Textkomplettering är inskription, ibland även kallad gravering och innebär att ny text graveras in med den avlidnes namn och text du själv beställer. Namnet graveras sedan in i gravstenen och kan göras på plats i kyrkogården. Skulle stenen vara lätt att ta med sig till oss på Gravskötsel & omvårdnad så kan arbetet istället i lugn och ro utföras i lokal. Men det blir ingen skillnad för dig som beställer textkomplettering. Det blir lika bra ändå.

Sidan du nu besöker gäller alltså beställning av textkomplettering, inskription eller gravering. Är det så att du istället letar efter att fylla i med befintlig färg i texten / bokstäverna så ska du besöka vår sida för beställning av ommålning / förgyllning av text på gravsten.

Textkomplettering, Inskription

Textkompletteringen görs för att gravera namn, datum och önskad text på den befintliga gravstenen. Textkomplettera enkelt hos oss, vi fyller i med namn, datum, önskad text. Beställ enkelt i vårt formulär. Priserna framgår i beställningsformuläret för textkomplettering, inskription och gravering.

Beställ direkt på webben med fasta priser

Du beställer direkt här på webben. Vår gravstenskomplettering beställs enkelt online och du fyller i dina uppgifter efter bästa förmåga så får du ett pris direkt på webben. Tänk på att vara så tydlig som möjlig i din beställning annars kan ytterligare avgifter tillkomma. Så som om fundamentet skulle vara trasigt då måste vi montera nytt och då tillkommer en extra avgift. Fyll i frågorna i formuläret för att få fram ett pris.