Gravskötsel och omvårdnad i Sverige AB

En del av Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB

Gravskötsel.net

Inskription / förgyllning av text på gravsten

Genom åren blir texten på gravstenen sliten och försvinner. Vi hjälper till med inskription / förgyllning av text på gravstenen. Inskription är textkomplettering dvs att vi kompletterar med text. Förgyllning att att vi fyller i befintlig text med färg.

Våra tjänster 〉 Inskription / förgyllning av text på gravsten

Inskription / förgyllning

Inskription och förgyllning är två skilda saker och här nedan beskriver vi vilket som är vilket och sedan kan du klicka dig vidare nedan för att beställa en offert för den tjänst du önskar att beställa.

Inskription

Vad är inskription, jo inskription innebär att du kompletterar med ny text på gravstenen. Det kan exempelvis vara så att du vill lägga till text på gravstenen eller lägga till ett datum. Vi hjälper dig med ditt önskemål och lägger till önskad text på gravstenen.

Förgyllning av text

Förgyllning av text innebär att vi fyller i redan befintlig text och detta gör man för att texten genom åren tappar färg. Vi hjälper dig med förgyllning av text och du kan valfritt välja vilken färg du önskar att vi förgyller texten med.

Beställ en offert här nedan

Vi kan inte ge ett exakt pris direkt här på webben eftersom att vi behöver ta del av nödvändiga uppgifter från dig. Beskriv så bra som möjligt i offert formuläret så återkommer vi till dig med ett pris.