Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB

Ommålning/förgyllning/inskription av text på gravsten

Genom åren blir texten på gravstenen sliten och försvinner. Vi hjälper till med förgyllning/ommålning av text på gravstenen. Förgyllning/ommålning att att vi fyller i befintlig text med färg.

Våra tjänster 〉 Ommålning / förgyllning / inskription av text på gravsten

Inskription / förgyllning

Inskription och förgyllning är två skilda saker och här nedan beskriver vi vilket som är vilket och sedan kan du klicka dig vidare nedan för att beställa den tjänst du önskar genom att klicka på knappen beställ.

Inskription

Vad är inskription, jo inskription innebär att du kompletterar med ny text på gravstenen. Det kan exempelvis vara så att du vill lägga till text på gravstenen eller lägga till ett datum. Vi hjälper dig med ditt önskemål och lägger till önskad text på gravstenen.

Förgyllning av text

Förgyllning av text innebär att vi fyller i redan befintlig text och detta gör man för att texten genom åren tappar färg. Vi hjälper dig med förgyllning av text och du väljer samma färg som tidigare när du önskar att vi förgyller texten med färg.

Beställ direkt på webben med fasta priser

Du beställer direkt här på webben för att förbättra text på gravsten. Vi tar då oss ut på kyrkogården för att fylla i text på gravsten.