Sveriges största gravskötselföretag!
Med över 100 000 nöjda kunder!

Betyg:

Ommålning / förgyllning av text på gravsten

Genom åren blir texten på gravstenen sliten och försvinner. Vi hjälper till med förgyllning och ommålning av text på gravstenen. Förgyllning / ommålning då fyller vi i befintlig text med färg.

Ommålning, förgyllning av text på gravsten

Vi börjar med att förklara snabbt vad ommålning och förgyllning av text på gravsten avses samt vad textkomplettering och inskription avses.

Ommålning samt förgyllning av text på gravsten innebär att man fyller i texten med den befintliga färgen som lossnat medans textkomplettering och inskription betyder att man lägger till ny text på gravstenen. Är det ny text du vill lägga till på gravstenen så besöker du denna länk: Till textkomplettering och inskription

Här ovan i knappen eller nedan beställer du ommålning och förgyllning av text på gravstenen

Du kan snabbt och enkelt beställa tjänsten från oss och det innebär då att vi efter att du erlagt betalning till oss tar oss till gravstenen och målar om texten på gravsten eller förgyller texten med exempelvis bladguld. Ommålning samt förgyllning sker med samma typ av färg eller bladguld som den befintliga. Alltså använder vi av oss ursprunglig färg eller bladguld. 

Med åren försvinner färgen eller bladguldet från texten i gravstenen och då kan detta behöva fyllas i igen och det hjälper vi mer än gärna till med. Resultatet blir fint och vi fyller så att texten syns igen på gravstenen.

Förgyllning av text på gravsten som tappat färgen

Förgyllning av text innebär att vi fyller i redan befintlig text och detta gör man för att texten genom åren tappar färg. Vi hjälper dig med förgyllning av text och du väljer samma färg som tidigare när du önskar att vi förgyller texten med färg.

Ommålning av text på gravsten som tappat färg

Måla om texten på gravstenen är något vi gjort med mycket fina resultat. Du väljer den befintliga färgen som finns på gravstenen så fyller vi i bokstäverna, eventuella tecken, punkter och så får texten på gravstenen tillbaka sin fina färg. Beställ redan idag. 

Beställ direkt på webben med fasta priser

Du beställer direkt här på webben för att förbättra text på gravsten. Vi tar då oss ut på kyrkogården för att fylla i text på gravsten. Priserna framgår i beställningsformuläret och du får ett pris direkt efter antalet tecken du väljer samt eventuella symboler.