Sveriges största gravskötselföretag!
Med över 100 000 nöjda kunder!

Betyg:

Nyhet: 2020-05-27

Gravskötsel Sandsborgskyrkogården

Hej alla gamla och nya kunder. Gravskötsel och omvårdnad i Sverige AB vill härmed meddela att vi tar emot beställningar även på vår webbplats gällande gravskötsel. Håll graven fin genom att köpa tjänsten gravskötsel från Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB.

Beställ gravskötsel från oss. Vi utför gravskötseln sedan under sommarmånaderna för dig som har köpt vår tjänst: Gravskötsel.

Gravskötsel innebär att du som gravrättsinnehavare anlitar oss på Gravskötsel och omvårdnad i Sverige AB att ta över ansvaret gällande gravskötsel på den gravplats/viloplats som du är gravrättsinnehavare för.

Du som gravrättsinnehavare ansvarar för den enskilda graven men kan genom att betala för vår tjänst gravskötsel låta oss på Gravskötsel och omvårdnad i Sverige AB ta hand om gravytan och på så sätt utför vi den gravskötsel som du/ni betalar för.

Väljer du att själv sköta om graven ska du klippa gräs, putsa gräskanter och hålla planteringsytan fri från ogräs men då vi redan har flera anställda ute på kyrkogårdarna/begravningsplatserna så kan du enkelt överlåta ansvaret till oss. Enkelt och inte speciellt dyrt heller. Vi hjälper mer än gärna till med gravskötsel.

Som ovan nämnt så hjälper vi mer än gärna till med gravskötsel för dig som är gravrättsinnehavare till en gravplats på Sandsborgskyrkogården

Plantering

Vi kan även hjälpa till med plantering av blommor och andra vackra växer. Kontakta oss så hjälper vi dig vidare i din beställning av plantering av växter, blommor etc.

Gräsklippning

Vi hjälper givetvis även till med gräsklippning. Kontakta oss eller beställ tjänsten nedan genom att klicka dig vidare på knappen nästan längst ned på denna sida.

Gravskötsel Sandsborg Kyrkogården

Beställ gravskötsel Sandsborgskyrkogården här nedan genom att klicka dig vidare till vår sida för beställning av gravskötsel.

Publicerat av: Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB