Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB

Tvätt av gravsten

Läs mer om hur det går till när vi utför tvätt av gravsten samt beställ tjänsten här. Oerhört populär tjänst.

Välkommen med din beställning så rengör vi gravstenen. Gravstenstvätt / tvätt av gravsten.

Våra tjänster 〉 Tvätt av gravsten

Tvätt av gravsten är bland vår populäraste tjänst

Tvätt av gravsten erbjuds till gravrättsinnehavare. Du kan även längre ned på denna sida beställa en tvätt av gravsten. Vi gör då rent gravstenen.

Tvätt av gravsten innebär att vi gör rent gravstenen från alger, mossa och annan smuts som tillkommit under åren. En gravsten håller sig oftast ren en hel säsong. Vi brukar skicka ut erbjudanden till samtliga gravrättsinnehavare i god tid innan sommaren sedan utför vi tvätt av gravsten hela sommaren tills att vi är klara du behöver dock inte vänta på att vi ska skicka ut ett erbjudande till dig utan kan beställa tvätt av gravsten redan nu.

Det går givetvis bra att beställa en tvätt av gravsten när som helst under året. Tänk dock på att vi utför tvätt av gravsten under sommarmånaderna med vissa undantag kan vi även tvätta gravstenen alla tidpunkter på året.

Priser

Priser för en tvätt av gravsten varierar beroende på hur stor gravstenen är. Normalt storlek kostar ungefär 620 SEK och avgiften behöver betalas innan arbetet utförs då vi planerar in samtliga tvättar av gravstenar enligt ett schema för att allt ska bli klart så fort som möjligt under sommarmånaderna.

Före och efterbilder

Här nedan presenterar vi en del av våra före och efter bilder. (Klicka på bilderna för förstoring)

Vi presenterar även en del för och efterbilder på vårt instagram konto

Besök gärna vårt instagramkonto för att ta del av före och efterbilder på de stenar vi har rengjort. Resultatet talar för sig själv. En gravstenstvätt eller tvätt av gravsten som vi oftast uttrycker oss på är något vi väldigt mycket tycker om att utföra. 

Besök vårt instagram konto här för att se före och efter bilder.

Video tvätt av gravsten

Ta del av vår videoinspelning när vi utför en tvätt av gravsten. Inspelningen har vi publicerat på Youtube. (Klicka på bilden nedan för att se hur det kan gå till vid en tvätt av gravsten). Vi har olika metoder när vi utför tjänsten gravstenstvätt och presenterar ett av alternativen i videoklippet här nedan.

Vilka fler metoder använder vi i vår gravstenstvätt?

När vi rengör gravstenar från smuts så har vi flera olika metoder vi använder oss av och alla fungerar lika bra. Ibland behöver vi vara lite extra försiktiga när vi tvättar rent en gravsten eftersom att materialet inte tillåter oss använda en viss typ av rengörings metod.

Vi använder oss också av högtryck när vi gör rent gravstenarna från smuts som har tillkommit genom åren. Vill du veta mer om vilka metoder vi använder så kan du gärna kontakta oss så berättar vi gärna mer om hur vi tvättar rent gravstenarna.