Sveriges största gravskötselföretag!
Med över 100 000 nöjda kunder!

Betyg:

Nyhet: 2021-04-29

Tvätt av gravsten i Karlstad ett erbjudande

Erbjudande om tvätt av gravsten i Karlstad! Nu kommer vi äntligen även till begravningsplatserna i Karlstad. Gravskötsel & omvårdnad kommer att erbjuda sina tjänster till dig som gravrättsinnehavare!

Efter många vändor till många andra städer i Sverige så är vi nu äntligen på väg till kyrkogårdarna i Karlstad för att erbjuda våra tjänster till bl.a gravrättsinnehavare. Många har frågat efter oss i Karlstad och nu kan vi meddela att vi även är på väg till Karlstad i sommar. 

Över 30 000 nöjda kunder på kort tid hos oss på Gravskötsel och omvårdnad.

På kort tid har vi på Gravskötsel & omvårdnad fått väldigt mycket beröm och fina omdömen av våra kunder och det värmer eftersom att det blir ett bevis på att vi gör ett bra jobb. Vi gör alltid vårt yttersta och det ska bli en ära att få hjälpa till nu även i Karlstad efter att kunder hört av sig till oss och undrat om vi även erbjuder våra tjänster i Karlstad.

Vi skickar just nu ut erbjudande brevledes om tvätt av gravsten till gravrättsinnehavare för de gravplatser som finna på begravningsplatserna i Karlstad.

Gravrättsinnehavare för de gravplatser som finns i nedan kyrkogårdar kommer att erhålla ett erbjudande från oss på Gravskötsel & omvårdnad gällande tvätt av gravsten:

Kyrkogården Rud

Östra kyrkogården

Västra kyrkogården

Östra Fågelviks kyrkogård

Mosaiska begravningsplatsen

Väse kyrkogård

Alsters kyrkogård

Nyed begravningsplats

Älvsbacka begravningsplats

Vill du att vi tvättar rent gravstenen nu i sommar i Karlstad? Vi gör ett väldigt fint jobb och tvättar rent gravstenen.

För att snabbt och smidigt kunna erbjuda våra tjänster till gravrättsinnehavare så skickar vi ut ett erbjudande med ett inbetalningskort och önskar du som erhåller erbjudandet från oss att vi åtar oss uppdraget och tvättar rent gravstenen så använder du dig av uppgifterna som finns i inbetalningskortet för att beställa tjänsten tvätt av gravsten från oss. 

Efter inbetalning så kommer vi att planera och schemalägga arbetet (tvätt av gravsten) för de som önskar att vi rengör gravstenarna i Karlstad. Du behöver därför betala senaste 2021-05-31.

Passa på och beställ även andra tjänster som vi erbjuder.

Nu när vi i sommar kommer att befinna oss i Karlstad så har du som gravrättsinnehavare möjlighet att anlita oss Stockholmskillarna som arbetar i Karlstads kyrkogårdar för även andra tjänster än bara tvätt av gravsten. Vi erbjuder massor av tjänster. Klicka dig vidare här nedan för att se vilka tjänster vi erbjuder.

Ta hand om er så ses vi inom kort i den vackra staden Karlstad.

Publicerat av: Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB