Sveriges största gravskötselföretag!
Med över 100 000 nöjda kunder!

Betyg:

Har du en gravsten som behöver monteras? Vi hjälper till och monterar gravstenen på valfri kyrkogård.

Du beställer en montering snabbt och enkelt hos oss. Montering av gravsten innebär att vi på Gravskötsel & omvårdnad tar oss ut på kyrkogården/begravningsplatsen och monterar fast gravstenen i marken. 

Vi monterar alla typer av gravstenar på begravningsplatserna

Vi har både monterat och gravstenssäkrat gravstenar i många år och har kommit att bli experter på det vi gör. Du kan hos oss beställa en montering av gravsten snabbt och mycket enkelt hos oss. Fyll bara i formuläret som du når genom att trycka på knappen beställ. Fyll i nödvändiga uppgifter så ser vi till att montera din gravsten.

Har du beställt din gravsten från annan firma eller på annat sätt?

Inga problem, vi monterar alla gravstenar oavsett vart du har beställt stenen ifrån. Fyll bara i formuläret så ordnar vi med att montera gravstenen på den valda kyrkogården.

Vad kostar det att få gravstenen monterad? Pris?

Vi har fasta priser beroende på storlek på gravstenen. Klicka dig vidare till beställningsformuläret för att de aktuella priser för just din gravsten.

Vi följer de riktlinjer som finns hos Centrala Gravvårdskommittén

När vi monterar gravstenar så följer vi de riktlinjer som finns hos Centrala Gravvårdskommittén för att gravstenen ska hålla så bra som möjligt i många år framöver. Montering av gravstenar är vi oerhört duktiga på och har hjälpt många människor att montera sia gravstenar på begravningsplatserna. I vårt montering av gravstenar så följer vi som sagt de riktlinjer som finns för att gravstenen ska hålla sig fast på den gravplats vi monterar gravstenen på.

Vi monterar gravstenen på ett stabilt sätt 

Montering av gravsten