Sveriges största gravskötselföretag!
Med över 100 000 nöjda kunder!

Betyg:

Beställ digitalt gravbesök

Här kan du beställa ett digitalt gravbesök samt ta reda på hur vi gör för att du ska kunna besöka en grav digitalt utan att behöva vara på plats. Vi filmar graven, tänder ett ljus och kan även på er begäran utföra andra ritualer.

Allt du behöver är din mobiltelefon, surfplatta eller dator.

Så går det till – digitalt gravbesök

Boka tid för digitalt gravbesök
Du får en länk av oss som går till en livesändning
Kameran riktas mot gravplatsen
Vi tänder ljus som får brinna sakta
Besöket gäller 30 minuter
Upp till 50 besökare

Besök gravplatsen oavsett var i världen du befinner dig

Ett digitalt gravbesök finns för dig som inte har möjlighet att besöka en gravplats eller gärna vill göra det oftare. När du beställer ett gravbesök filmas gravplatsen live. Vi dekorerar snyggt och du kan besöka graven digitalt i lugn och ro. Vi använder oss av filmutrustning när vi filmar live och du behöver endast klicka på länken du får oss innan livesändningen. Du anger själv när du önskar besöka graven digitalt. Vid utsatt datum och tid åker vi ut till gravplatsen. Allt du behöver är din mobiltelefon, surfplatta eller dator.

Livesändning begravning / gravbesök

Vi besöker graven och tänder ett ljus för din nära och käre. Vi filmar gravplatsen och under tiden kan du koppla av och reflektera under hela livesändningen. Allt genom ett besök som du kan se på skärmen av din mobiltelefon, surfplatta eller dator. Det finns många möjligheter för dig att skräddarsy ritualerna och vi kan således utföra mer än att bara tända ett ljus. Du bestämmer vad vi ska göra när du beställer ett digitalt gravbesök. Upp till 50 personer kan se gravbesöket. Du kan skicka länken vidare till de personer du vill ska besöka graven digitalt. Du kan självklart ha stunden helt för dig själv och behöver således inte ha med andra.

Vad som vanligtvis ingår i ett digitalt gravbesök

För besök i alla kyrkogårdar i hela Stockholmsregionen så har vi ett och samma pris. För platser utanför Stockholm kan priset vara olika. Ta därför kontakt med oss om du vill besöka en gravplats digitalt som finns utanför Stockholmsregionen. Vi hjälper gärna till med dessa besök.

Du kan också beställa digitalt gravbesök efter egna önskemål och då kan priset komma att justeras. Exempelvis har du möjlighet att välja Gudstjänst: Präst, imam eller att annan andlig ledare ska närvara vid besöket. Det är dina önskemål som ska tillgodoses när vi besöker er grav och livesänder detta för dig. Berätta för oss hur du vill att det ska gå till så hjälper vi dig och ser till att dina önskemål tillgodoses.

Fortsätt till knappen beställ digitalt gravbesök för att se vilka alternativ som finns för just dig.