Sveriges största gravskötselföretag!
Med över 100 000 nöjda kunder!

Betyg:

Nyhet: 2020-05-27

Se hit Hyresgästkassans medlemmar: Viktig information

Är du medlem hos Hyresgästkassan? Bra, då behöver du ta del av detta viktiga meddelande och samtidigt läsa igenom hela artikeln för att ta del av viktig information för dig som medlem hos Hyresgästkassan. Hyresgästkassan är ett bolag som hjälper hyresgäster i deras hyresrättsliga frågor och arbetar engagerat i Sveriges alla hyresrättsliga frågor. Tillsammans med oerhört duktiga personal hos Hyresgästkassan kan du som hyresgäst få den hjälp du inte bara förtjänar utan också hjälp som du faktiskt behöver. 

Hyresgästkassan är det självklara valet för Sverige alla hyresgäster. Utan Hyresgästkassans råd och stöd i dina hyresrättsliga frågor kan det dyka upp problem utan att man själv inte har en lösning på problemen.

Att vara medlem hos Hyresgästkassan har precis gett dig fördelar.

Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB vill stolt presentera att man nu samarbetar med Hyresgästkassan vilket innebär att du som medlem hos Hyresgästkassan får hela 10% rabatt på vårt sortiment under förutsättningen att du beställer nåt av våra paket för 2 år i rad. En väldigt bra deal för dig som är medlem hos Hyresgästkassan. Ta del av erbjudandet redan idag.

Hur utnyttjar du dina medlemsförmåner hos oss – för dig som är medlem hos Hyresgästkassan?

Ring in till oss eller mejla oss så hjälper vi dig fram i din beställning så att du kan ta del av ditt 10% rabatterbjudande. Tänk på att du måste vara medlem hos Hyresgästkassan för att kunna ta del av detta erbjudande och vi kan inte kombinera detta erbjudande.

Är du inte medlem hos Hyresgästkassan?

För dig som inte är medlem hos Hyresgästkassan och är en hyresgäst vill vi passa på och meddela dig att du snarast möjligen bör gå med Hyresgästkassan för att på så sätt få den hjälp du behöver om problem skulle uppstå i och med att du är en hyresgäst i Sverige.  

Vilka är Hyresgästkassan? 

Hyresgästkassan finns till för dig som hyresgäst i Sverige och hjälper dig i dina hyresrättsliga frågor. De bor själva i hyresrätter och alla har de olika ursprung.

Hyresgästkassans personal? 

Hyresgästkassans personal talar många språk och kan på så sätt hjälpa hyresgäster i sina kontakter med dig på ett smidigare sätt. Bra för dig som behärskar andra språk än det svenska bättre. Hör med Hyresgästkassan vilka språk de talar.

Hur bor Hyresgästkassans personal, i vilken boendeform, hyresrätt? 

Personal hos Hyresgästkassan bor själva i hyresrätter och är uppväxta i en hyresrätt och vet därför hur det är att bo i en sådan bostadsform.

Uppväxta i Hyresrätter: 

Eftersom att Hyresgästkassans personal själva är uppväxta i hyresrätter är Hyresgästkassan bäst lämpade att förstå din situation och kan på så sätt hjälpa dig i dina hyresrättsliga frågor.

Allas rätt till ett tryggt boende 

Hyresgästkassans motto lyder: Allas rätt till ett tryggt boende och det är det vi vill förmedla fram.

Publicerat av: Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB