Sveriges största gravskötselföretag!
Med över 100 000 nöjda kunder!

Betyg:

Nyhet: 2020-05-25

Gravskötsel och omvårdnad i Sverige AB presenterar nu vårt utbud gällande gravstenar

Gravskötsel och omvårdnad i Sverige AB expanderar och erbjuder nu försäljning av gravstenar.

Att välja ut en gravsten som ska passa livet ut kan vara svårt men vi på Gravskötsel och omvårdnad i Sverige AB hjälper mer än gärna till med detta. Gravstenarna är av fin kvalité och du har möjlighet att välja fritt hur du vill att gravstenen ska se ut.

Priser gravstenar

Våra priser varierar och vi har billiga gravstenar samt dyra gravstenar. Allt för man ska hitta något man själv gillar. 

Lansering av vårt utbud

I vårt utbud finns det många gravstenar att välja bland och vi utökar hela tiden men nya vackra gravstenar för våra kunder att välja mellan. Målet är att vi ska ha väldigt många gravstenar för våra kunder att välja mellan.

Vi samarbetar med olika leverantörer av gravstenar och försöker ständigt pressa ner priserna så att du som kund ska betala så lite som möjligt för din gravsten. Vi hoppas givetvis att vi genom att påbörja försäljning av gravstenar kan hjälpa våra kunder att välja ut en vacker gravsten.

Designa din egen gravsten

Du kan även om du vill designa din egen gravsten så tar vi fram en färdig designad gravsten för dig att godkänna för tillverkning.

Kontakta oss för gärna vid frågor så hjälper vi dig vidare eller klicka på knappen här nedan för att ta dig vidare till vårt utbud för gravstenar.

Publicerat av: Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB