Sveriges största gravskötselföretag!
Med över 100 000 nöjda kunder!

Betyg:

Nyhet: 2019-11-27

Hitta.se Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB

Hitta.se – Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB omdöme

Vi på Gravskötsel och omvårdnad i Sverige AB har noterat de mycket positiva omdömen vi har fått från våra kunder som valt att publicera denna information på sajten Hitta.se. Vi är givetvis väldigt glada över detta och vill passa på och tacka våra kunder för den positiva feedback vi får. Det uppskattas väldigt mycket att vi även får höra hur våra kunder tycker om de tjänster vi utför.

Betyg om Gravskötsel och omvårdnad i Sverige AB

De betyg som lämnas om vårt företag är väldigt positiva och vi blir mycket glada över att våra kunder uppskattar de tjänster vi utför. Vi vill passa på och tacka samtliga kunder som har lämnat så fina kommentarer om oss. Vi blir väldigt rörda över de betyg och omdömen som lämnas om vårt företag Gravskötsel och omvårdnad i Sverige AB. 

Hitta.se betyg och omdömen

Hitta.se har en funktion där du som privatperson kan lämna omdömen om Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB och vi skulle givetvis uppskatta om du som har anlita oss kunde lämna en kommentar om oss där. 

Du får gärna mejla oss också och berätta vad du tycker om oss på Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB

Vill du mejla oss och berätta vad du tycker om oss på Gravskötsel och omvårdnad i Sverige AB så tar vi gärna emot dina betyg och omdömen om oss via mejl. Vi vill alltid bli bättre och uppskattar att du tar din tid och kontaktar oss för att berätta vad du tycker om oss. Betyg och omdömen om Gravskötsel och omvårdnad i Sverige AB är något vi väldigt gärna vill ta emot från dig som kund.

Tråkigt nog…..

Tråkigt nog förekommer det även en del negativa omdömen om oss. De negativa omdömen är väldigt få men vi vill vara ärliga och berätta att de existerar. De negativa betygen verkar hörröra från personer som vill sabotera men det är tyvärr en del av den företagskultur som råder i Sverige (tråkigt nog) och vi hoppas givetvis inte att du som potentiell kund ska avskräckas av detta. De negativa kommentarerna om oss verkar endast härstamma från människor som vill sabotera som sagt. Anlita oss och testa. Vi lovar att du kommer att bli nöjd. Utan tvekan! 

Vilka är vi?

Vi som arbetar hos Gravskötsel och omvårdnad i Sverige AB är alla av olika ursprung, svenskar, jugoslaver, araber, tyskar, polacker o.s.v. Och vi älskar att arbeta på begravningsplatserna. Det inger faktiskt ett stort lugn att befinna sig på begravningsplatserna och vi har dessutom möjligheten att göra andra människor glada i och med de tjänster vi utför. 

Vi gillar att hålla rent på begravningsplatserna och hjälpa till när vi får frågor från besökare till kyrkogårdarna/begravningsplatserna.

Kika runt på vår sajt

Om du kikar runt på vår sajt har du som besökare till vår webbplats möjlighet att online beställa de tjänster som vi erbjuder. Känner du att du behöver lite referenser om oss från våra kunder så kan du besöka som vi ovan nämnt Hitta.se för omdömen och betyg om oss. Vi svarar och mer än gärna på dina frågor om du ringer till oss eller mejlar in dina frågor.

Hör av dig!

Publicerat av: Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB