Sveriges största gravskötselföretag!
Med över 100 000 nöjda kunder!

Betyg:

Nyhet: 2021-04-10

Erbjudande om tvätt av gravsten till Tranås kyrkogårdar

Nu kommer Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB äntligen till Tranås-omådet.

Vi på Gravskötsel & omvårdad i Sverige AB får mycket förfrågningar från gravrättsinnehavare runt om i Sverige och nu är vi äntligen på väg till Tranås.

Ta del av vårat erbjudande om tvätt av gravsten som vi just nu skickar ut till gravrättsinnehavare i Tranås.

Här ovan publicerar vi en bild på det erbjudande som vi just nu skickar ut brevledes till gravrättsinnehavare till de gravplatser som finns på de olika begravningsplatserna i Tranås.

Vill du som gravrättsinnehavare att vi ska tvätta rent gravstenen för dig i Tranås så hjälper vi mer än gärna till med detta och vi på Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB har kommit att bli experter på just tvätta rent gravstenar. Vi har 25 000 nöjda kunder efter bara ett par år och detta är vi oerhört stolta över. Vi bryr oss om våra kunder.

Accepterar du erbjudandet om tvätt av gravsten så påbörjar vi jobbet i i mitten/slutet på maj månad

För dig i Tranås som vill att vi, Stockholms killarna, kommer ner till Tranås och gör jobbet ordentligt så påbörjar vi arbetet med att rengöra gravstenar efter sista acceptansdatum (2021-04-27) i erbjudandet om tvätt av gravsten och då kör vi igång i mitten/slutet på maj tills att vi är klara med samtliga tvättar i hela Tranås-området.

Tänk på att betala innan sista acceptansdatum 27 april om du vill ha gravstenen tvättad

Varför är det viktigt att du som gravrättsinnehavare betalar innan sista acceptansdatum som är 27 april 2021? Jo, det är för att vi ska kunna planera och schemalägga arbetet på bästa sätt och samla på oss samtliga tvättar av gravstenar som finns på begravningsplatserna i Tranås. Vi kommer sedan att planera in arbetet på bästa möjliga sätt så att vi blir klara så fort som möjligt så att du som gravrättsinnehavare ska kunna ha en fin och nytvättad gravsten att besöka under sommaren.

Passa på och beställ även andra tjänster från oss när vi väl är nere i Tranås

Nu kommer Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB äntligen till Tranås efter många förfrågningar. Vi är super nöjda med att kunna erbjuda våra tjänster till Tranås folket. Passa på och beställ andra tjänster vi erbjuder när vi väl är på plats i Tranås.

Vårt stora utbud hittar du bland våra tjänster.

Publicerat av: Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB