Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB

Boka en andlig ledare

Här kan du boka en andlig ledare för olika sammanhang. Vi erbjuder andliga ledare för dig med olika inriktningar inom kristendomen, islam, judendomen, hinduism, buddism. Är du av annan religiös åskådning kan vi även hjälpa dig. Vi tar endast en förmedlingsavgift om 2500 SEK.

Våra tjänster 〉 Boka andlig ledare

Boka en andlig ledare via Gravskötsel och omvårdnad i Sverige AB

Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB kan stolt presentera att vi hjälper till med att boka andliga ledare för i princip alla religiösa åskådningar. 

Vi förmedlar endast

Tänk på att vi endast förmedlar denna tjänst och vi har då inte anställda hos oss som är andliga ledare. Vi har kontakt med flera olika andliga ledare runt om i landet och kontaktar dessa för att på så sätt se till att dessa finns tillgängliga hos er för olika sammanhang. För detta är avgiften 2500 SEK. Om det sedan tillkommer avgifter hos den andliga ledaren för ert sammanhang varierar. Oftast är det kostnadsfritt men olika religiösa grupper har olika regler och inom vissa religioner brukar man av respekt skänka en valfri summa till den andliga ledaren som sedan skänker denna summa till gudshus. Detta var mer en allmän beskrivning men som de flesta vet finns det inte en speciell mall man skall följa när man träffar en andlig ledare. 

Boka en andlig ledare via Gravskötsel och omvårdnad i Sverige AB

Hos Gravskötsel och omvårdnad i Sverige AB har vi anställda av alla religiösa åskådningar och kan därför rätt omgående hjälpa till med att hitta en andlig ledare för just dig. Boka andlig ledare här nedan via knappen.