Sveriges största gravskötselföretag!
Med över 100 000 nöjda kunder!

Betyg:

Läs mer om Bromma kyrkogård samt beställ våra gravskötseltjänster

Terserusvägen 3 A
168 59 Bromma

Historik

Bromma kyrkogård har anor från medeltiden och kyrkan anses vara Stockholms äldsta byggnad, uppförd på 1160-talet som befästningskyrka av rundkyrketyp. I anslutning till den medeltida sakristian (uppehållsrum och förvaringsrum) uppfördes i början av 1700-talet ett gravkor för den adliga släkten Hjärne. 

Fram till slutet av 1800-talet var det ursprungliga området runt kyrkan i stort sett oförändrat. Minneslunden anlades 1974 efter arkitekt Jan Wahlmans ritningar. Kyrkogården har utvidgats ett flertal gånger, senast 2016 med askgravplatser och askgravlund.

Vart ligger Bromma kyrkogård?

Bromma kyrkogård är belägen i Bromma, Stockholm.

Adress: Bromma kyrkogård, Terserusvägen 3A, 168 59 Bromma

Bromma kyrkogård gravar

Bromma kyrkogård har cirka 9600 gravplatser och en yta på 7 hektar.

Populära tjänster

Här nedan presenterar vi en del av de populära tjänster som vi erbjuder på Bromma kyrkogård. Sådana tjänster är bl.a gravskötsel, tvätt av gravsten samt rättning av gravsten. Vi har givetvis flera tjänster vi erbjuder och då kan du klicka dig vidare längst ned på denna sida till alla våra tjänster för att se hela vårt utbud för dig som vill beställa olika typer av gravskötsel tjänster i Bromma kyrkogård. Välkommen med din beställning.

Beställ gravskötsel

Vill du beställa gravskötsel för Brännkyrka kyrkogård så gör du det genom att klicka dig vidare i beställningsknappen här nedan. Du har möjlighet att beställa gravskötsel för en säsong eller fem säsonger. Väljer du att beställa gravskötsel för fem säsonger så erhåller du 10% rabatt för detta. Beställ gravskötsel redan idag. 

Beställ tvätt av gravsten

Vill du beställa tvätt av gravsten för Bromma kyrkogård så gör du det genom att klicka dig vidare i beställningsknappen här nedan. Du har möjlighet att beställa tvätt av gravsten direkt där vi sedan utför tjänsten under säsongsmånaderna. Tvätt av gravsten är en oerhört populär tjänst på Bromma kyrkogård.

Plantering och utsmyckning

Vill du beställa plantering och utsmyckning för gravstenen som finns på Bromma kyrkogård så gör du det genom att klicka dig vidare i beställningsknappen här nedan. Du har möjlighet att beställa detta hos oss och då utföra vi detta enligt överenskommelse. Beställ plantering och utsmyckning för gravstenen som är belägen i Bromma kyrkogård redan idag. 

Rättning av gravsten

Vill du beställa rättning av gravsten för din gravsten som finns på Bromma kyrkogård så gör du det genom att klicka dig vidare i beställningsknappen här nedan. Vi rättar gravstenar på Bromma kyrkogård och ser till så att stenen får sin ursprungliga plats. 

Våra tjänster

Vi utför flera olika tjänster på Bromma kyrkogård så som gravskötsel, tvätt av gravsten, inskription/förgyllning, rättning av gravsten, plantering/utsmyckning, bokning av andlig ledare, bouppteckning samt försäljning av gravstenar.